Србија на вези, РТС Свет, 18.55

Гошће емисије "Србија на вези" су жене предузетнице. Једна нам долази из Лондона, друга из Париза... Реприза емисије у 02.29 на РТС Свет.

У данашњем издању емисије разговарамо о истраживању о козметичким производима и старењу коже које је фармацеут Јелена Миладиновић Делић спровела у сарадњи са Фармацеутским факултетом у Новом Саду.

Она иначе живи на релацији Лондон-Београд, са предузећем које функционише паралелно у оба града. Њена повезаност са Српским сити клубом у Лондону је препорука за гостовање у нашој емисији.

Милица Зорић је историчар уметности, живи у Паризу и тренутно студира на Сорбони. Њена је жеља да има предузеће које обезбеђује стручна вођења кроз изложбе, музеје и друге уметничке догађаје и поставке. Милица је у Београд дошла због изложбе Славка Крунића која је отворена у Галерији РТС-а. Разговараћемо између осталог и о њеном упознавању са Крунићевим сликарством. Наша екипа је била на отварању изложбе, разговарали смо са Славком Крунићем и са Едином Карамазовим који је наступио као гост.

Гледаћемо инсерт из емисије Портети у којој је гост Ђорђе Кадијевић, а аутор емисије је Тамара Дрезгић.

Уредници емисије су Тијана Паунковић и Душан Жарковић.

Редитељ Ернестина Глигоријевић.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво