Магазин Србија на вези, РТС Свет, 21.00

Ексклузивни гости емисије, браћа Владимир и Илија Јорга, утемељивачи карате спорта на Балкану и тлу бивше Југославије... "Магазин" гледајте и на РТС2 у суботу, 23. марта у 11.25.

Браћа Владимир и Илија Јорга су утемељивачи карате спорта на Балкану и тлу бивше Југославије, учитељ и његов први ученик, обојица носиоци црног појаса десети дан, универзитетски професори, доктори спортске медицине и физиологије, водећи људи у Интернационалној федерацији традиционалног каратеа и Шотокан - фудокан федерацији, и још много тога у разним сферама живота и рада, везује се за ове изузетне људе и професионалце.

Део свог животног и радног искуства стицаном у целом свету, у слици и речи, поделиће са нашим гледаоцима.

Избор новог руководства челне организације Срба у Француској, изазвао је велику пажњу наших људи који живе у тој земљи. Са седнице Савеза Срба Француске на којој је за новог председника изабран Давид Јаковљевић, извештава наш дописник из Париза, Владан Јочић.

Гошћа емисије је и др Данијела Егер, доктор натуромедицине из Цириха, говориће о могућностима лечења на природан начин, доступан сваком од нас.

Музичке гошће емисије, оперске диве, сестре Љиљана Миловановић Јовановић и Биљана Стафансон, након концерта у Италијанском културном центру у Београду.

Уредник Сузана Гвозденовић Пузовић.

Редитељ Драгица Гачић.
 

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво