Србија на вези, РТС Свет, 18.55

Гости вечерашње емисије су Мирослав Бата Петровић, Горан Мусић и Немања Савић. Реприза емисије у 02.03. на РТС Свет.

Дан државности Републике Србије - Сретење, обележено је свечано и у српским заједницма широм света. Захваљујући нашим дописницима, у вечерашњој емисији гледаоци ће бити у прилици да виде извештаје из Отаве, Мелбурна и Чикага.

Дугометражни документарни филм "Макса, од шибицара до краља" Мирослава Бате Петровића и Горана Мусића премијерно је приказан 2. фебруара у Југословенској кинотеци, више од две деценије од глумчеве смрти. Човек који је остварио више од шездесет улога у позоришту, филму и телевизији, изгубио је живот, јер га злочинци нису препознали. За њих је био само безимени човек, црне пути... За овај злочин никада нико није одговарао. О уметничкој, али трагичној судбини Драгана Максимовића, о филму "Макса, од шибицара до краља" у емисији ће говорити наши гости, аутори филма - Мирослав Бата Петровић и Горан Мусић.

Ауторски двојац бенда "Стефан Немања" - Стефан Ковачевић и Немања Савић, објавили су спот за нумеру "Песма за крај" са актуелног албума "Рођен са сломљеним срцем", коју је објавила ПГП РТС. Публика већ зна и воли њихове песме "Ходам по ивици", "Ко сам ја", "Она"...У плану је и концертна промоција албума, а о свему томе вечерас ће у емисији говорити Немања Савић.

Уредници емисије Тања Адамовић и Горан Маслар.

Реализација Ернестина Глигоријевић.

среда, 17. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво