Читај ми!

Србија на вези, РТС Свет, 18.55

Гости у студију су Никола Стојановић и Срђан Марјановић. Реприза у 02.22 на РТС Свет.

Никола Стојановић, редитељ филма "Духови на мојим леђима" добитник је посебне награде за најбољег редитеља на Филмском фестивалу у Котбусу (Немачка). Ово је један од највећих фестивала источно европског филма и ове године је обележио своје 33. издање. О наградама, кратком филму, плановима, у емисији ће говорити редитељ Никола Стојановић.

Кантаутор Срђан Марјановић, концертом у "Дадову" 24. новембар обележиће 50 година каријере. Ово посебно вече носи назив "Мојих сентименталних 50", а публици ће отпевати своје највеће хитове, уз подршку гостију на сцени. У студију ће нам, тим поводим, бити Срђан Марјановић, који ће и извести једну од својих најпознатијих песама "Ми смо једно другом увек говорили Ви".

Удружење страних конзулата у Њујорку организовало је Међународни фестивал хране на коме је учествовала и Србија. Догађај је организован у конзулату Турске, која се налази преко пута зграде Уједињених нација. Из Њујорка извештава Александар Жигић.

Кајманска острва су драгуљ Карипског мора. Последњих година, због прелепе природе, али и добрих пословних прилика, све више наших људи одлази тамо на привремени рад. Са Кајманских острва извештава Биљана Туцаков.

Уредници емисије Тања Адамовић и Нада Вукелић

Реализација Ернестина Глигоријевић

субота, 02. децембар 2023.
11° C

Коментари

Eto
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке