Читај ми!

Sony DAB+ ауто радио

На сајму IFA 2011 у Берлину Sony је најавио да ће почетком следеће године почети са продајом свог првог DAB + ауто радија. На CDX-DAB700U се може гледати као на CD пријемник са подршком за DAB/DAB+/DMB-R. Овај радио пријемник омогућава и FM/AM пријем.

Овај уређај такође има могућност пуштања MP3, VMA и AAC фајлова, као и могућност прикључивања екстерне USB меморије. На самом уређају је доступан и AUX улаз. Уређај поседује и појачало које на свом излазу даје снагу 4 x 52 W, као и аутоматску оптимизацију нивоа звука, динамичну гласност, седмопојасни еквилајзер и бас унапређење за задњи звучник. Два линијска дисплеја пружају информације са осам знакова на горњој линији и 12 на доњој. Дисплеји имају и могућност мењања боје.

Антена се уграђује у ветробранско стакло. Овај уређај се испоручује са даљинским управљачем, а такође има подршку за iPod. Цена уређаја још није позната, али се очекује да ћа на тржишту бити доступан почетком следеће године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво