Читај ми!

DAB+ и DMB на таблетима

Међународна DMB Advancement група (IDAG) и произвођач таблета Енсперт су као партнери направили андроид таблете са уграђеним дигиталним радио и мобилним ТВ (DAB/DAB+ и DMB). Таблети су доступни на тржиштима четири континента.

Енспертови уређаји имају више могућности него други таблети; они такође имају ТВ и радио. „Тиме се отварају могућности за иновативне комбинације између емитовања и интернета и добија се оно најбоље од једног и од другог", каже Гунар Гарфорс, председник IDAG-а и извршни директор NMTV-а, једне од чланица IDAG-a.

Енсперт је други по величини произвођач таблета у Кореји. Сарадња између њих укључује четири модела са брендираним идентитетом, са величином екрана од 7 до 9 инча и процесором од 1GHz. „Ово је добра прилика да се представе наши јединствени уређаји на новим тржиштима. Наши производи имају разноврсне функције који ће увести занимљиве бизнис моделе који су потребни многим корисницима", изјавио је Санг Су Ли, председник Енсперта.

Таблети се производе у Кореји и дистрибуирају се у Аустралију, Немачку, Холандију, Норвешку, Јужну Африку и Вијетнам. IDAG ради на томе да промовише ТВ, радио и дата услуге преко DMB, DAB i DAB+, али такође и у комбинацији са функционалношћу интернета преко 3G и WiFi. Група се руководи садржајем и бизнисом и усредсређена је на уређаје, техничка решења и бизнис моделе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара