Читај ми!

Новак и двојица Немања

Изузетно узбудљива и садржајна спортска среда је пред нама, а у центру пажње су ватерполо, тенис и фудбал. На базенима “11. април” у Београду почиње завршни турнир 8 најбољих ватерполо екипа Европе. У четвтфиналу евро лиге, наш Нови Београд од 17 часова игра против Олимпијакоса. Грчки клуб са клупе предводи Игор Милановић.

На Ролан Гаросу смо остали са двоје представника у другом колу, од 7-оро колико је стартовало. Вечерас, после 20 часова, Новак Ђоковић игра са Мађаром Мартином Фучовичем. Гост спортског журнала је тениски тренер Горан Бубањ.

Вечерас се игра финале фудбалске Лиге Европе, у Будимпешти се од 21 сат састају Севиља и Рома, с једне стране актуелни репрезентативац Немања Гудељ, са друге некадашњи Немања Матић. Специјално из главног града Мађарске јавља се новинар Максбет спорта, наш колега Мирко Марковић.

Обележен је век кошарке у Србији, а централна прослава одржана је у Основној школи “20. октобар” на Новом Беогаду. Организатори ове манифестације су фонадација Владе Дивац и амбасада САД у Београду.

Уредник и водиељ: Дејан Николић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво