Вести из света спорта

Репрезентација Србије у фудбалу утакмицом против Литваније у Београду почиње квалификациони циклус за пласман на Европско првенство које се одржава наредне године у Немачкој. Након лошег издања на Светском првенству у Катару, репрезентативци Србије започињу нови круг доказивања. Пренос меча је 0д 20 часова и 45 минута на Првом тв каналу РТС-а, као и на програму Радио Београда 1, репортери су Владе Радичевић и Милан Биговић.

Кошаркаши Партизана од 20 часова у "Штарк" арени дочекују Олимпијакос у мечу 30. кола Евролиге. Први пред "црно-беле" долаи Олимпијакос, први тим табеле са главним МВП кандидатом Сашом Везенковим. Велики пех за тим из Пиреја биће изостанак тренера Јоргоса Барцокаса, који не долази у Београд због здравствених проблема.

Репрезентација Србије у ритмичкој гимнастици путује на Светски куп у Софији, о томе разговарамо са Миленом Рељин. Саговорница нам је и шампионка Србије у каратеу Сузана Лучић, чланица београдског Партизана. Традиционално, у знак сећања на шеснаест погинулих колега у НАТО бомбардовању зграде РТС-а, Радио-телевизија Србије организује 24. Међународни меморијални турнир РТС "Играјмо за 16" у шест спортова. Председник организационог одбора "Играјмо за 16" Мирослав Медић каже за нашу кућу да је чување од заборава лајтмотив и главна идеја одржавања меморијалног турнира.

Емисију припрема Спортска редакција Радио Београда 1.

Уредник и водитељ је Жељко Стефановић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво