Читај ми!

Светско првенство у фудбалу, Катар 2022.

На двадесет другом Светском првенству у Катару, фудбалери имају прве дана одмора. Бар они који су обезбедили пласман у четвртфинале, које нам обећава квартет занимљивих утакмица у завшници шампионата. Синоћ је бриљирала репрезентација Португалије, која је рафалном паљбом резултатски демолирала селекцију Швајцарске, не памти се када су играчи из земље сатова и чоколаде деловали тако немоћно на једном сусрету. Успех је тим већи уколико се зна да је Кристијано Роналдо, једна од  светских фудбалских икона, на терен ушао тек седам минута пре завршетка  регуларног дела меча. Херој вечери био је Рамос, са три постигнута поготка. Следи одмор, па онда сусрети који обећавају нове фудбалске лепоте: Холандија-Аргентина, Француска-Енглеска, Хрватска-Бразил и Мароко-Португалија.

У замеркама које су кружиле друштвеним мрежама и појединим порталима, нашим фудбалерима замерало се да нису много трчали, да нису били довољно физички спремни. Гле чуда: стигао је званични податак по коме су орлови на свакој утакмици надтрчали своје ривале, сва три! Овај податак, као и сам термин одигравања Мондијала у касну јесен, кад му време није, за нашу емисију коментарише Дејан Илић, познати кондициони тренер.

Мондијалске емисије од данас трају пола сата, али ћемо их радити с пажњом као свих претходних седамнаест. 

У реализацији мондијалских емисија учествује комплетна Спортска рубрика Радио Београда 1, чији је уредник Владе Радичевић, као и наше колеге из других програмских сегмената - музичари, продуценти, тонски реализатори и сниматељи програма.

Испред микрофона је Жељко Стефановић.

 

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво