Ухвати дан

На Велики петак у нашем јутарњем програму, прошетаћемо по београдским пијацама да проверимо како теку припреме за ускршњу трпезу и какве су цене. Са вама у Питању јутра причамо о томе како данашња трпеза треба да изгледа и какве савете имате за што успешније фарбање ускршњих јаја. 

На граници између Лике и Далмације у општини Грачац код извора реке Зрмање смештена су два села - Прљево и Прибудић. У једном од њих овога јутра је наш Симо Будимир који ће нам пренети како Срби у овом делу Хрватске проводе ускршње празнике.

Разговараћемо и са Милорадом Милићем, сајбер чобанином. Иако ове две речи не иду заједно, ипак је Милорад успео да своје стадо, уместо ангажовањем чобанина, сачува постављањем какмера.

Од директора ТО Златибор Владимирира Живановића, чућемо шта је овај туристички центар припремио за ускршње и првомајске празнике.

И овог петка ту је квиз који вам, ако тачно одговорите на питања доноси вредне награде.

Са вама је Александра Младеновић.

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом