У средишту пажње

Када дође време празника многима је тешко да одоле традицинално богатијим трпезама и калоричним намирницама. Велики број људи воли да испроба и предјело и месо, сарме и слаткише, па у сезони прослављања празника и слава добије неколико килограма вишка, а многи заврше код лекара због здравствених тегоба.

У средишту пажње У средишту пажње

Autor:
Редакција магазинског програма

Свакога радног дана емисија "У средишту пажње" доноси интервју са нашим најбољим аналитичарима и коментаторима, политичарима и експертима, друштвеним иноваторима и другим познатим личностима, или личностима које ће убрзо постати познате. [ детаљније ]

За празничном трпезом ваљало би се присетити да преобилни оброци доводе до непотребног оптерећења организма и да је умереност најважнија - препоручују нутриционисти.

Шта конкретно подразумева правилна и уравнотежена исхрана и какве су здравствене последице претеривања у храни и пићу? Гости здравствене трибине су: др Јелена Кашанин, специјалиста хигијене из "нститута за заштиту здравља Србије "Др Милан Јовановић Батут" и примаријус др Љубомир Пфат, специјалиста нутрициолог.

Телефони за ваша укључења су: 011 322 52 99 и 322 54 99.

Водитељ је Оливера Симић Милошевић.

Радио Београд 1, 17.05

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом