Просто к'о пасуљ

Први део емисије „Просто ко пасуљ“ ове суботе посвећујемо иновацијама у свету кућне технике. Иако нам се чини да је све већ измишљено, појављују се нови апарати захваљујући којима нам је живот једноставнији а рад у кући бржи и лакши.

Сезона одмора је време када наш дом може да постане лака мета провалника. Како најбоље обезбедити кућу онда када нисмо ту?

Нудимо вам најбоља места за сакривање ваших драгоцености у кући.

За многе од нас фрижидер је и даље највећи проналазак икад. Ипак, постоје ствари које никако не смемо чувати у фрижидеру. Знате ли које су?

Чишћење фрижидера је нешто што стално одлажемо јер нам одузима много времена. Да ли знате како очистити фрижидер за само неколико минута?

Готово нико од нас не воли селидбе. Ипак, ако постоји неко ко их мрзи више од нас то су наши кућни љубимци. Како најбезбедније преселити наше љубимце?

Водитељ: Миодраг Стошић

Просто к'о пасуљ Просто к'о пасуљ

Autor:
Београд 202

Мали савети – велика помоћ! То би укратко могао да буде мото емисије „Просто ко пасуљ“ у којој водитељи уз помоћ слушалаца помажу у решавању најједноставнијих проблема (од практичних савета, када су у питању ситне кућне поправке, преко проблема са администрацијом, па све до кулинарских вештина). [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије