Црна рупа

Ко нам може, ко нам смије забранити свињарије?!

Глобална завера против нашег рода и порода се наставља! Светски моћници овог пута ударили су на највеће овдашње светиње: сланину, шунку, кобасицу, па чак и на виршлу! Инсинуације о штетности свињарија иду дотле да су виршлу прогласили погубнијом од дувана. Из искуства знамо да ће наша власт подлећи притисцима са стране и одмах забранити свињарије у државним институцијама, а потом и у свим јавним објектима. Одупримо се завојевачу! Свињарије су наша прошлост, наша садашњост и, по свему судећи, наша светла будућност.
Ако су виршле штетније од дувана, боримо се против тог порока умереношћу... или што би рекао еминентни стручњак за ту област Саша Д. Ковачевић „Не препоручује се пушење више од десет виршли дневно".
ЦРНА РУПА организује групну терапију за одвикавање од прекомерног конзумирања сланине, шунки, кобасица... па чак и виршли!
ЦРНА РУПА - ТОЛИКО ВЕЛИКА ДА ИДЕ САМО НА ЈЕДНОЈ РАДИО СТАНИЦИ. 

Аутор и водитељ: Петар Лазић

Црна рупа Црна рупа

Autor:
Београд 202

''Црна рупа'' је документарни радио кабаре који подсећа слушаоце на изјаве, обећања и ''антологијске бисере'' из овдашњег политичког живота. Поред тога у емисији се може чути преглед најзначајнијих недељних догађаја из једног сасвим другачијег угла, о коме се у јавности ређе говори. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије