Црна рупа

КО ПЕВА ЗЛО НЕ МИСЛИ - КО МИСЛИ НИЈЕ МУ ДО ПЕСМЕ! Тема овонедељне ''Црне рупе'' су ботови који певају по службеној дужности, као и политичари који певају на захтев слушалаца. Између осталог, у емисији ће слушаоци моћи да чују вокалне интерпретације Владимира Путина, Барака Обаме, Била Клинтона, Џорџа Буша, Џона Кенедија, Ху Ђингтаоа, Силвија Берлусконија, Џејкоба Зуме, Раула Кастра... а о нашим певачким грлима да и не говоримо.

''Црна рупа'' је документарни радио кабаре који подсећа слушаоце на изјаве, обећања и ''антологијске бисере'' из овдашњег политичког живота. Поред тога у емисији се може чути преглед најзначајнијих недељних догађаја из једног сасвим другачијег угла, о коме се у јавности ређе говори.

''Црна рупа је емисија која има такво гравитационо поље из кога још ниједан слушалац није успео да побегне.

Аутор и водитељ: Петар Лазић

Црна рупа Црна рупа

Autor:
Београд 202

''Црна рупа'' је документарни радио кабаре који подсећа слушаоце на изјаве, обећања и ''антологијске бисере'' из овдашњег политичког живота. Поред тога у емисији се може чути преглед најзначајнијих недељних догађаја из једног сасвим другачијег угла, о коме се у јавности ређе говори. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије