Nauka u selu: Odmor u Srbiji, 2. deo

Prirodni biseri Srbije, banje, planine, srpska istorija i kultura – sve su to činioci koji našoj zemlji daju veliki turistički potencijal. Nažalost, domaći turisti često su spremni da prevale hiljade kilometara kako bi videli egzotične plaže, jezera i vodopade, a da pritom ne znaju šta kriju predeli Srbije.

Taorska vrela, izvorište reke Skrapež i reka Gradac, sve u okolini Valjeva, može se obići za jedan dan, pod uslovom da ih pronađete i uspete do njih da stignete.
Ekipa emisije „Nauka u selu" krenula je iz Valjeva, najpre put Taorskih vrela i na kraju do Šarenog platna - mesta na kojem izvere reka Gradac. Na tom putu obišli smo i domaćinstva koja se bave seoskim turizmom i ona kojima je to tek u planu.
Mogu li ovakvi prirodni dragulji i vredni i gostoprimljivi ljudi da održe život u selima Srbije. Šta nam nedostaje , zašto su ovakva mesta sakrivena od turista, da li ih treba promovisati ili čuvati kao prave bisere i može li seoski turizam da oživi selo, gledajte u emisiji „Nauka u selu: Odmor u Srbiji".

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво