Zalogaj Kine: Tri obroka

Kratki, začinjeni, sušeni, dugi, alkalni…

Zašto su rezanci neizostavni, čak i obavezni u svakom obroku kineske hrane. Nakon mesec dana stajanja, soljena pačija jaja su pravi specijalitet.

Neki restorani služe samo doručak i ručak, dok je večera rezervisana samo za porodična okupljanja i složene menije.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара