Može i drugačije: 9-26

Serija "Može i drugačije" u maloj dramskoj igranoj formi ukazuje nam na to da probleme koji su sastavni deo naših života možemo sagledavati i iz drugog ugla i da oni nisu nerešivi.

Petočlana porodica Spasić živi u zajednici sa gospođom Nadeždom Nenadić, majkom Jelice Spasić, tj. taštom njenog supruga Nikole. Jelica i Nikola imaju troje dece: dva sina i ćerku. Problemi koji se javljaju svakodnevno u ovoj porodici isti su kao i problemi u bilo kojoj porodici u kojoj komunikacija među generacijama nije na zavidnom nivou. Rešenja su najčešće vrlo jednostavna i ako ih usvojimo, život možemo učiniti ako ne mnogo lepšim, onda sigurno podnošljivijim. Ukoliko ne pronađemo rešenje za njih, oni prerastaju u složenije konflikte. Svaka epizoda je priča za sebe gde određenu situaciju najpre vidimo kao negativnu, a zatim je, nakon pomoći i predloženog rešenja psihoterapeuta, sagledavamo kao situaciju bez problema.

Igraju: Mirjana Minja Filipović, Irfan Mensur, Stojan Đorđević, Milica Sužnjević, Nikola Radivojević, Branka Petrić i Branislav Zeremski.
Urednica serije: Nevena Mladenović Blagojević
Reditelj: Filip Čolović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво