Читај ми!

Muzzik top lista

Muzička industrija bez “alata” ko što su top liste i recenzije ne može da fukcioniše. U vreme dirigovanih algoritama muzičih servisa, formatiranih radio stanica koje emituju “samo hitove” gotovo da više nemamo tragače za novim izdanjima, hitovima i talentima. Tehnološka liberalizacija distribucije i produkcije muzike nas hiperprodukcijom i trendovima koje diktiraju veliki u diskografskoj industriji udaljava od mogućnosti da na vreme otkrijemo novu, originalnu i uzbudljivu muziku.

Muzičari bez "povratne sprege" (feedbacka) ostaju dezorjentisani i demotivisani, zato se pokazala potreba za emisijom kao što je Muzzik top 20, koja se sadržajno naslanja na legendarne emisije kao što je bio Hit meseca osamdesetih godina prošloh veka, kroz koje su stasavali mladi reditelji i drugi vizuelni umetnici dok su često još kao studenti režirali svoje prve radove.

Podrška kreativne industrije i umetnika vizuelenih umetnosti kolegama muzičarima nije izostala ni u najtežem periodu za muziku. Mladi filmski umetnici i kreativni timovi uz povremeno uključenje starijih kolega ulažu veliki trud stvarajući od filmske minijature - muzičkog dela vizuelna remek dela.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво