Na večeri kod Frajli

Jedinstveni, humanitarni šou program "Na večeri kod..." je i u četvrtoj sezoni okupio javne ličnosti koje će se podeljene u dva tima, Biber i So, boriti za pobedu, svojim kulinarskim umećem, šarmom i duhovitošću.

Za tim Biber takmičiće se glumica Srna Lango, pevačice Tanja Banjanin i Milena Vučič, njihove kolege iz iste branše, Goran Gluhaković iz "Ok benda" i Dušan Svilar, kao i glumac i TV lice, Srđan Ivanović.

Boje tima So braniće folk-diva Zorica Brunclik, voditeljka Marija Popović, fotograf Dejan Milićević, glumac Saša Joksimović, pevač Boris Režak i članice muzičke grupe Frajle - Nataša, Jelena i Nevena.

Svako od njih će kuvati za svoj tim i potruditi se da što bolje ugosti protivničku šestorku i samo od njihovih glasova zavisi koji ko će na kraju biti uspešniji i koji tim će, kao pobednik, ček na milion dinara uručiti Institutu za majku i dete, odeljenju za onkologiju i hematologiju.

Svojim učešćem ovih 14 humanih ljudi pokušaće da se predstave u novom, drugačijem svetlu, da zabave publiku ali i svima skrenu pažnju na one kojima je pomoć potrebna.

Četvrtu sezonu popularnog kulinarskog šoua otvoriće prve domaćice tima So, šarmantne i za pesmu uvek raspoložene Frajle.

Nataša, Jelena i Nevena pokazale su se kao spretne domaćice koje su svojim divnim glasovima i brojnim pesmama oduševile suparnike iz Biber ekipe.
Saznaćete šta njima znači to što su Frajle, kako iz brojnih životnih anegdota nastaju pesme, na kojim su sve "začudnim" mestima svirale, koja najbolje od njih kuva ali i videti kako se snalaze na pijaci na kojoj, takođe, znaju da puste glas.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво