Novi početak-16.emisija

Tatjana Stojanović i Bojan Kostadinovski iz Jagodine, akteri su šesnaeste epizode humanitarnog serijala "Novi početak".

Oboje su zaposleni, imaju šestomesečnu bebu i po dvoje dece iz prethodnih brakova. Tanjina deca žive sa njima, dok Bojanova bivša supruga, prema njegovim rečima, ne dozvoljava da on viđa svoju decu u meri u kojoj bi to on voleo...

Par se prijavio za emisiju "Novi početak", sa željom da steknu svoj porodični dom zahvaljujući konkursu Ministarstva za brigu o selu Vlade Republike Srbije.

Kada ih je Marija Veljković prvi put srela, ova porodica je živela u iznajmljenom stanu u Jagodini.

Uz pomoć stručnjaka za nekretnine iz ovog dela Srbije, voditeljka emisije pronašla je i ponudila porodici tri kuće, koje se uklapaju u očekivanja ovog para i da bi što uspešnije izabrali najadekvatniju za svoj novi životni početak.

I to nije sve - produkcija serijala i humanitarnog projekta "Novi početak" u svakoj epizodi opredeljuje i sredstva kao podršku podsticanju dodatnog porodičnog posla, koji porodicama obezbeđuje još stabilnije finansije, odnosno uvek dobrodošle dodatne prihode.

Iako su Tatjana i Bojan prvobitno želeli zasad jagoda, prihvatili su ideju koju su im ponudili Marija Veljković i stručni tim serijala "Novi početak" - da njihov poklon od tima emisije bude specijalna kosilica, koja će odmah moći da im obezbeđuje dodatne prihode.

U međuvremenu, Tatjana je odlučila da napusti posao i posveti se hraniteljstvu. Poželela je da odgajajući troje svoje i dvoje Bojanove dece pruži dom i ljubav još nekom detetu bez roditeljskog staranja. Zato joj je tim emisije pomogao da se upozna sa socijalnim radnicima opštine Jagodina, da bi saznala sve što je neophodno da bi se bavila ovim humanim poslom.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво