Novi početak-17.emisija

Ivani i Aleksandru Aleksić posvećena je 17. epizoda nacionalnog humanitarnog projekta i TV serijala serijala "Novi početak".

Par se upoznao pre nekoliko godina u Kikindi, preko zajedničke prijateljice. Zbog razlike u godinama, zamalo da Ivana i ne ode na prvi sastanak, koji je zapravo bio sudbonosan... Ipak je otišla, ljubav se rodila i sada imaju dvoje dece. Sa njima živi i Aleksandrova četrnaestogodišnja ćerka, iz njegove prethodne veze.

Voditeljka Marija Veljković će sa timom serijala, uspešno i na opšte zadovoljstvo - preseliti ove Kikinđane iz malog iznajmljenog stana u selo Novi Kozarci, udaljeno 10 kilometara od grada.

Od tri ponuđene kuće, Ivana i Aleksandar izabraće onu koja im najviše odgovara. A kada dobiju ključeve svog novog doma od predstavnika Ministarstva za brigu o selu Vlade Republike Srbije, Marija će ih iznenaditi i specijalnim poklonima za novi porodični biznis.

Budući da su uz kuću dobili i dovoljno prostran plac za sopstvenu proizvodnju, uigran tim stručnjaka postaviće im plastenik, gde će proizvoditi razne povrtarske vrste. A od produkcije serijala dobiće na dar i sve ono što im je nedostajalo u kući, koju su izabrali za novi životni početak...

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво