Novi početak-18.emisija

Ivana Veljković i Borislav Bekić akteri su 18. epizode nacionalnog humanitarnog projekta i TV serijala "Novi početak".

Još ratnih devedesetih godina prošlog veka, Borislav se kao dete doselio iz ratom zahvaćene Hrvatske. Kao izbeglice, njegovi su tragali za idealnim mestom za život i nakon nekoliko promena, trajno su ostali u mestu Godačica pored Kraljeva, kao podstanari. Potpuno novu kuću ustupio im je isprva privremeno, meštanin ovog sela, koga svi zovu "čika Periša".

Ivana i Borislav prijavili su se na konkurs Ministarstva za brigu o selu jer su iako zbrinuti, svih ovih godina podstanari u toj kući, punih 25 godina...

Voditeljka TV serijala "Novi početak" Marija Veljković je uložila mnogo truda i vremena da pronađe dve kuće sličnog kvaliteta i da ih ponudi ovom bračnom paru kao izbor. Potreba da se traga za drugim kućama, ukazala se zbog toga što je procenjena cena kuće u kojoj porodica sad boravi bila previsoka, odnosno prevazilazila je budžet propisan konkursom Ministarstva za brigu o selu. Nakon pogledanih kuća, ostalo je samo da dobro, veliko srce čika Periše još jednom pošalje pozitivan signal.

A da bi novi životni početak i ove porodice bio još uspešniji i lepši u sopstvenom domu, sa mnogo pažnje pobrinula se i ovoga puta ekipa TV serijala "Novi početak". Obezbedili su im dodatnu zemljišnu parcelu, sa plastenikom kao i peć za etažno grejanje na drva.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво