Na večeri kod... Gordana Lazarević

Gordana Lazarević ugostila tim "So"

U ovoj epizodi serijala se "Na večeri kod...", videćete kako je pevačica Goca Lazarević ugostila, nahranila i zabavila članove ekipe "So": Marko Kon, Bojana Ordinačev, Bojan Marović, Suzana Mačić, Izvorinka Milošević i Vlada Kovaćević.

Domaćica se, u ime tima "Biber" potrudila da gostima iz suparničkog tima osim odlične hrane, ni šale i zabave ne manjka - te je iskreno poverila zašto ustvari baš i ne voli da kuva, iako "joj je mesto u kuhinji". Saznaćemo i kome je bila namenjena pesma "Vidovdan" ali i kako popularna pesma "Mala žena" zvuči na pijaci.

Popularna pevačica narodnog melosa otkrila je i kako joj je Milutin Popović Zahar svojevremeno recitovao poeziju Žaka Prevera ali i da mu je za mnoge pesme često bila "probna traka"... Saznaćete i zašto je njihov sin uveren da su mu roditelji "tandem koji pobeđuje".

O Gocinim kulinarskim veštinama izjasnila se i njena dugogodišnja prijateljica a videćemo i šta tačno podrazumeva recept zvani - "najbolji način da se "upropasti" teletina"...

U fantastičnom raspoloženju, uz mnogo smeha i duhovitih opaski, čuveni "Vidovdan" zapevaće i Izvorinka Milošević, Suzana Mančić i Marko Kon.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво