Znanje imanje- 6.6.2021.

Od njive do trpeze putuju naše ideje, znanje, posvećenost, odgovornost, snalažanje i uživanje. Radost stvaranja - valjalo bi da bude pokretač - svakog posla.

Proizvodnja hrane ima posebnu dimenziju. Mora da čuva zdravlje zemljišta, koje će da rađa zdravu biljku za ishranu zdravih životinja i ljudi. Zato u ovom izdanju Znanja imanja govore:

Nastavnik Goran Božić iz Štipine kod Knjaževca, pored posla u školi održava porodičnu farmu, višnjik mu je za ponos.
Dejan Milosavljević iz Stare Kalne - čuva domaću rasu ovaca i nije odustao od koza. Očekuje goste sa delekog istoka, kad ćerka nauči kineski jezik.
Nadica Ćirić, prva je počela da prima goste u seoskom domaćinstvu ispod Babinog zuba na Staroj planini.
Marija Joksimović, povezuje Beograđane sa domaćinima podavalskih sela. Tako doprinosi ekonomiji opšte dobrobiti.
Milijan Stojanović iz Kosjerića, kuvar svetskog glasa, pronalazač, dobitnik Vukove povelje za životno dela.
Urednica i voditeljka: Jasmina Nikitović Stojičić

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом