Znanje imanje- 6.6.2021.

Od njive do trpeze putuju naše ideje, znanje, posvećenost, odgovornost, snalažanje i uživanje. Radost stvaranja - valjalo bi da bude pokretač - svakog posla.

Proizvodnja hrane ima posebnu dimenziju. Mora da čuva zdravlje zemljišta, koje će da rađa zdravu biljku za ishranu zdravih životinja i ljudi. Zato u ovom izdanju Znanja imanja govore:

Nastavnik Goran Božić iz Štipine kod Knjaževca, pored posla u školi održava porodičnu farmu, višnjik mu je za ponos.
Dejan Milosavljević iz Stare Kalne - čuva domaću rasu ovaca i nije odustao od koza. Očekuje goste sa delekog istoka, kad ćerka nauči kineski jezik.
Nadica Ćirić, prva je počela da prima goste u seoskom domaćinstvu ispod Babinog zuba na Staroj planini.
Marija Joksimović, povezuje Beograđane sa domaćinima podavalskih sela. Tako doprinosi ekonomiji opšte dobrobiti.
Milijan Stojanović iz Kosjerića, kuvar svetskog glasa, pronalazač, dobitnik Vukove povelje za životno dela.
Urednica i voditeljka: Jasmina Nikitović Stojičić

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара