TV lica..kao sav normalan svet-Miomir Miško Korać 1.deo

Gledaoci u zemlji i inostranstvu koji nisu imali priliku da posete Viminacijum, čuveno arheološko nalazište, imaće priliku da u ovo televizijsko razgledanje krenu vođeni pričom dr Miomira Koraća, arheologa.

Lokalitet koji ostavlja bez daha strance koji dolaze, čini da i deca koja sa obilaze nalazište u knjizi utisaka ostavljaju komentare kao što je "Vrh brate, kopaj brže"!

Ali, ova emisija izuzev interesantnog nalazišta donosi i intervju sa arheologom koga porede sa Indijana Džonsom, koji lokalitet predstavlja u maniru najboljih specijalizovanih TV kanala za istoriju.

U duhovitim osvrtima na ono vreme govori o preteči ležećih policajaca u doba od pre 1.700 godina kada su takođe postojali obesni vozači, poredi porodice iz tog vremena sa današnjim, ali govori i o svom životu, odrastanju sa tri sestre, o poznanstvu sa ženom i formiranju porodice dok su bili student i odgajanju bebe u sobi u kojoj su se smrzavali na 17 stepeni jer je tako pisalo u knjizi dr Spoka, a kod njih je sve bilo na naučnoj osnovi.

Autorka Tanja Peternek Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво