Читај ми!

Znanje imanje-22.3.2020

Koncept od njive do trpeze čini prehranbenu bezbednost kad dođu krizna vremena.

Važno je da imamo dovoljno hrane, da se ne prekidaju ciklusi proizvodnje. Sve govori da su robne rezerve spremne, a zalihe u marketima garantuju sigurnost. Valja podržati sejače pred prolećne radove i posebno proizvođače biološki vredne hrane - povrtare, voćare i stočare.

Jasno je da u borbi sa virusom pobeđuju oni koji imaju dobar imunitet. Moramo da pazimo šta jedemo da ojačamo organizam. Zato u ovom izdanju Znanja imanja govore:
Jovan Milivojević iz Bojčinske kolebe - zašto je važno da čuvamo našu genetiku.
Milan Milenković sa ranča Jablan iz Surdulice - kako je praksa pokazala da je glistenjak najbolja hrana i zaštita za biljke.
Nebojša Stamenković iz Vranja kakve su mogućnosti za proizvodnju bio hrane i eko turizma.
Sonja Lazarević Kostić zašto je ukusnija hrana ako se sprema na drva.

Urednica: Jasmina Nikitović Stojičić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво