среда, 11. дец 2019, 18:57
Oko magazin-30.7.2019.Najlepši deo Dunava
Burek od bucova, paprikaš od šarana, kečiga u tiganju starom 40 godina i ostale gurmanske i negurmanske priče Gornjeg podunavlja.
„I najgori dan u ribolovu je bolji nego bilo koji radni", tako nam govori Ivan Kovač, nadaleko ipak poznatiji kao Kice.
Ovde su uvek ljudi i priroda živeli zajedno, poštovali se, zato je sve i ostalo tako, čisto i netaknuto. A ti ljudi koji su odlučili da pokažu svoje živote u emisiji Oko magazin su: Kice (alas, kuvar, ugostitelj, ljubitelj prirode i čovek kojeg valja slušati), Suzana- Kicetova žena. Ona je mađioničar u kuhinji, ne samo da tvrdi nego i pokazuje, kako ne postoji jelo koje ne može da se napravi od ribe . Zatim tu je i Đorđe Petrović, čovek koji najbolje poznaje ovaj deo Dunava. On zna gde ima ribe, kada je nigde ne možeš upecati i gde se krije orao belorepan.
Autor: Dalibor Žarić
Urednik: Gorislav Papić
Коментари