U hodu- Mi o nama

Emisija emitovana na kraju serijala, ali su ostale otvorene dileme koje su postavili naši sagovornici, čak 160 njih. Jedni su pričali o lepoti u njenom širem značenju, drugi se bavili porodicom i međuljudskim odnosima,

Ugostili smo one koji su zaljubljeni u Beograd, ali i ljubitelje filmova i muzike. Sa nama su bili i obični a nesvakidašnji ljudi, i stručnjaci iz različitih oblasti. U njihovim odgovorima jedna teme bila je neizbežna - svet u kome živimo.

Taj svet za nas je Srbija, jer nju volimo a samim tim imamo ponešto i da joj zamerimo. Možda ne njoj, pre nama kao društvu, kakvi smo nekada bili i kakvi smo u međuvremenu postali. To je ono što ruši granicu svih postavljenih tematskih celina i serijal čini društvenom kritikom. Nekada je ona eksplicitna, a nekada je treba potražiti između redova.
Jedinstvena poruka glasi da je prostor za promene veliki, ali da nema društvenog konsenzusa i nema gotovog recepta o nacinu na koji treba da se menjamo. To je pitanje na koje svako od nas treba da nađe odgovor.

Autorka emisije Jelena Svetličić

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара