Sumnjiva lica, 13. i 14. druga sezona

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Sanjine planove o jačanju pokreta značajno remeti neočekivan gost - žene na pragu kuće zatiču ostavljenu bebu i istog trena svu svoju pažnju usmeravaju na nju.

Proterani muškarci dojavu o događanjima u kući, dobijaju od ubačenog špijuna Olje. Ali, ubrzo će se ispostaviti da ni na nju ne mogu da računaju. Konstantno nipodaštavana i marginalizovana u poslu u kojem vladaju muškarci, Olja će se ipak prikloniti pokretu. I dok je svima U.S.E.Ž. postao glavni fokus i predmet interesovanja, u javnosti se pojavljuje informacija da je Milorad Cvijović najozbiljnji kandidat za ministarsku funkciju!
Proglašenje Milorada za ministra, u kući njegovih roditelja iščekuje se nestrpljivo i uz velike pripreme. Dok Života i Buca biraju hranu za proslavu, Ljiljana bira haljinu i stajling kojim će se predstaviti u javnosti. Ovakva atmosfera ni malo se ne dopada Sanji, koja je svesna da je Milorad opet u centru pažnje. Dok članice U.S.E.Ž-a uveliko zasedaju u dnevnoj sobi, Ljiljana, spremna da postane "nova gospođa ministarka", neće više tolerisati Sanjine ambicije. Na korak do ostvarenja velikog sna, deluje kao da ništa više ne može osujetiti Ljiljanino dostizanje konačnog cilja. Ili može?

Reditelj: Dušan Milić
Scenarista: Petar Mihajlović
Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Feđa Stojanović, Branka Katić, Marta Bjelica, Miloš Vlalukin, Nikola Vujović, Marko Gvero, Jelena Rakočević