Sumnjiva lica, 7. i 8. druga sezona

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Poruka koju je dementni Sivković poslao Miloradu u Smiljino ime, produbljuje bračne probleme između Maje i Milorada, a ovaj nesporazum izaziva čitavu pometnju u porodici i potpuni haos. Maja je zgrožena saznanjem da je Milorad vara sa Smiljom, i kreće u potragu za svojim mužem, ne bi li se suočila sa njim.

Iako je Milorad doneo odluku da odlazi iz stranke, Velja nikako ne prihvata povlačenje.
Miloradova ostavka nije jedina briga koju Velja ima. Lukovac koristi situaciju, spreman da preuzme vlast u stranci, a za ostvarivanje ovog cilja, neophodan mu je ministrov potpis!
Ljiljana i Života postavljaju ultimatum Miloradu, uvereni da će on pod pritiskom pristati da se vrati u politički život. Ali, to neće biti tako jednostavno. Milorad, umoran od svega, misli da je spreman da se odrekne komfora koji su mu oduvek pružali roditelji, i sa Majom započne novi život.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Feđa Stojanović, Branka Katić, Marta Bjelica, Miloš Vlalukin, Nikola Vujović, Marko Gvero, Jelena Rakočević
Režija Vladimir Tagić, scenario Milena Depolo

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се