Moja generacija Z, 15. i 16. spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini Zmaja po kineskoj astrologiji).

Koska počinje da flertuje sa Mateom iz crene smene. Ona je vrlo popularna a on pomalo smotan pa nije siguran na čemu je. Istovremeno, u blizini škole se pojavljuje Matein bivši dečko koji očigledno ne prihvata da je njihova veza završena. Koska prihvata Bojanin savet da kaže Matei kako se oseća. Darko se povredio dok je igrao basket sa Bojanom, Deanom i Ivanom. Deana ga vozi lekaru i njih dvoje provode čitav dan zajedno. Srđan i dalje smišlja kako da odgovori izazovu generaracije. Darko i dalje razmišlja o košarci i raspravlja se sa ocem kada se konačno vrati kući.

Serija je snimljena u zajedničkoj proizvodnji Radio-televizije Srbije i izvršne produkcije "Original Film", ima 44 epizode a režirali su je Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.
Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво