Sumnjiva lica, 11. i 12. spojene druga sezona

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Uprkos velikom nezadovoljstvu muškaraca, u kući Cvijovića osniva se U.S.E.Ž! Žene iz kuće, usmerene na stvaranje i jačanje pokreta, ostavljaju svoje partnere da se sami snalaze. Života, Žika i Milorad utočište nalaze u Miloradovom stanu, i moraju naći način da brinu o detetu koje im je ostavljeno.

Za to vreme, u dnevnoj sobi Cvijovića, žene imaju burno zasedanje, ponesene velikim ambicijama i planovima za budućnost pokreta. U.S.E.Ž-u se pridružuje i Lukovčeva bivša žena. Izgleda da svaka od članica pokreta, ima svoj motiv da bude u ovom udruženju...
Ljiljana u Sanjinom pokretu vidi poligon za razvijanje sopstvenih političkih ambicija, polako zaboravljajući gde je granica. Života, Žika, Milorad i Buca još uvek su prepušteni sami sebi, ali za razliku od Milorada, ne vide poentu ženske borbe, niti zašto bi uopšte ženama trebalo popustiti. Milorad je, sa svojim stavovima, ipak u manjini, te ostatak muške ekipe dolazi na ideju da sabotira udruženje. Ako iko zna kako se nešto može sistemski uništiti, to je - Velja! Očajni muškarci, dobiće pojačanje u svojim redovima, kada im se pridruži još jedan zapostavljeni i ostavljeni muž.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelka Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Branka Katić...
Urednica serije: Tamara Baračkov
Reditelji: Vladimir Tagić, Dušan Milić, Darko Lungulov, Goran Stanković, Pavle Vučković
Scenaristi: Milena Depolo, Petar Mihajlović, Boban Jevtić, Dimitrije Kokanov, Slobodan Obradović

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара