Vojna akademija, 30. epizoda

„Vojna akademija“, treća sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2017. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Novi dan je osvanuo za kadete. Oni se bave uobičajenim poslovima, ali i jedni drugima. Anđela i njena tajnovitost, izgleda, veoma intrigiraju neke njene kolege. Ipak, i oni su već čuli vest o Risu, poručniku koga ne poznaju, a koji je u nevolji. A o stanju na opkoljenom aerodromu, kao ni o Risu, novih podataka nemaju ni načenik Akademije, ni major Žarač, ni služba informisanja. Svi su zabrinuti, ali najviše oni koji su i bili najbliži Risu - njegove kolege i prijatelji, okupljeni kod Zimčeta oko televizora, napeto prate razvoj teške situacije u Africi. Na aerodromu, Ris i Lila pokušavaju da izvedu opasnu akciju kojom bi oslobodili glavni predajnik i mobilni "ap-link" od terorista, što bi i bio jedini spas za sve. Dok se šunjaju podzemnim hodnicima sa oružjem "na gotovs", među njima dolazi do spoznaje o uzajamnoj privlačnosti. Za to vreme, Zimče, izjedena grižom savesti zbog ponovljene "preljube" sa Stošićem, gleda, po prvi put, ranije snimljenu video poruku koju je dobila od Risa.

Uloge tumače: Radovan Vujović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ana Stanić, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović i drugi.
Reditelj Dejan Zečević, scenaristi Boban Jevtić i Milan Konjević

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво