Moja generacija Z, 23. i 24. spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini Zmaja po kineskoj astrologiji). Serija je snimljena u zajedničkoj proizvodnji Radio-televizije Srbije i izvršne produkcije "Original Film", ima 44 epizode a režirali su je Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.

Kaća posle razgovora sa Bojanom i Adrijanom, napokon odlučuje da se požali majci i prizna joj da je u drugom stanju. Kaćina majka, naravno, reaguje vrlo nežno i puna je podrške za svoju ćerku. Adrijana, takođe, odlučuje da podrži drugaricu - tako što poziva Uroša (oca deteta) da dođe iz Praga. Uroš to shvata vrlo ozbiljno i dolazi speman za ženidbu. S druge strane, odnos između Mihajla i Bojane se sve više razvija, iako je očigledno da ni Koska nije ravnodušan prema Bojani.

Bojan prijavljuje sebe i Darka preko Marije koja vodi čitav događaj, ali Darko mora da ide na utakmicu, jer dolazi američki skaut da ga gleda. Mina nikako ne može da se uklopi u društvo i Milan ulazi u direktan sukob sa momcima da bi odbranio njen, ali i svoj ugled. Otkriva Mina, u stvari, nema sponzora, nego bogatog tatu. Mina to čuje i raskida sa njim.

Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво