Sumnjiva lica, 1. i 2. drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Mladi političar Milorad Cvijović i dalje je pod velikim uticajem ambicioznih roditelja. Nedovoljno odlučan i spreman da preokrene svoj život i počne iznova, Milorad pokušava da na sve načine obuzda Ljiljanu i Životu, koji njegovu karijeru koriste za lični napredak. Ministarska pozicija nikada nije bila bliža, ali je pred Miloradom veliko pitanje da li takav život zaista želi?

Milorad je novu šansu u stranci shvatio veoma ozbiljno. Spreman je da iskoristi priliku, i ozbiljno i posvećeno radi. Ali, to nije ni malo lako, jer mu se u posao konstantno mešaju roditelji. Ljiljana i Života opsednuti su strahom od Sivkovićevoj politiČkog pada. Buca, uz Leonorinu pomoć, uspeva da sazna ko stoji iza naručenih tekstova o ministru.

U međuvremenu, ministrova bolest sve više utiče na funkcionisanje stranke. Ovakvim razvojem okolnosti, najviše je opterećena Olja koja u prvi mah odbija da se suoči sa činjenicom da je Sivković dementan. Vešti Lukovac kopristi situaciju i nameće se kao vršilac dužnosti predsednika stranke. Olji, Velji i Miloradu postaje jasno da imaju ozbiljnog protivnika koji želi da preuzme apsolutnu vlast u stranci.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelka Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Branka Katić...
Urednica serije: Tamara Baračkov
Reditelji: Vladimir Tagić, Dušan Milić, Darko Lungulov, Goran Stanković, Pavle Vučković
Scenaristi: Milena Depolo, Petar Mihajlović, Boban Jevtić, Dimitrije Kokanov, Slobodan Obradović