Montevideo, vidimo se!, 1-10

„Montevideo, vidimo se!“ je poslednji je nastavak serije „Montevideo, Bog te video!“, koja je rediteljski prvenac glumca Dragana Bjelogrlića a po scenariju Ranka Božića i Dimitrija Vojnova. 

Fudbalska saga o učešću reprezentacije Kraljevine Jugoslavije na prvom Svetskom prvenstvu u fudbalu 1930. godine u Urugvaju, nastavlja se nakon tronedeljnog putovanja preko Atlanskog okeana.

Reprezentacija stiže u Montevideo, ali umesto svečanog dočeka i smeštaja u luksuzni hotel, prinuđeni su da pešače do autobusa koji će ih odvesti na periferiju grada. U hotelu, u kojem su smešteni, nema čak ni struje i igrači se s mukom snalaze u mraku. Ipak, mladalačka radoznalost i želja da što pre upoznaju Montevideo i njegove stanovnike, izvućiće ih iz kreveta i odvesti u dugu noćnu šetnju gde će ih čekati pregršt iznenađenja.

Uloge tumače: Miloš Biković, Petar Strugar, Armand Asante, Viktor Savić,Predrag Vasić, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Nikola Đuričko, Srđan Todorović, Srđan Timarov, Nenad Heraković, Slavko Štimac, Vlastimir Đuza Stojiljković i drugi.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се