Vojna akademija, 45. epizoda

„Vojna akademija“, četvrta sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2018. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Iku odvode na zadatak iz pritvora. Tokom vožnje, Anđela je zamolila Džakovića da zamene mesta, ali je Stošić to zabranio, a glumac se nabacuje Zimče što ona pred kadetima ne dozvoljava. Gruja i Gvozden su obarali ruke da se vidi ko je jači i pobedio je Gruja. Stošić se sreće sa Aleksandrom na ringišpilu i tamo su gađali u metu, a posle toga se između njih rodila veza. Šaša počinje da polako uči korake, ali se žali Nadici da ne može na šta joj ona odgovara da mora da bude uporna. Nađa zatiče Cecu kako čite Kama sutra i Ceca joj govori da će da izgubi nevinost i to sa Bugijem i da je smislila kako da ga zevede. Iki u posetu dolazi otac i govori mu kako ih njegovi bivši drugovi ucenjuju i traže novac, a Ika obećava da će to rešiti. Desimir i Bogoljub odlaze da kupe psa tragača od seljaka Ratomira, ali odatle posle žustre rasprave beže glavom bez obzira jer je on pustio pse na njih, a posle doživljavaju još jedan krah kad upadnu u sukob sa jednom seljankom koja je zbog njih dvojice dovela komšije sa puškama. Mara dolazi do kasarne i moli Mašu da dovede Gruju. Kad je Gruja došao, ona mu je rekla da je trudna.

Uloge tumače: Bojan Perić, Branko Janković, Slaven Došlo, Tijana Pečenčić, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Gordana Paunović, Jovan Jovanović, Jovana Belović, Dragana Dabović, Tamara Dratičević, Radivoje Bukvić, Gordan Kičić, Viktor Savić i mnogi drugi.
Režija Dejan Zečević, scenario Zorica Cvijetić (po priči Gordana Mihića i Bobana Jevtića)

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво