Vojna akademija, 44. epizoda

„Vojna akademija“, četvrta sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2018. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Zbog odbijanja da izvrši naređenje, Ika biva poslat u zatvor, ali tamo odbija da jede zbog čega Stošić dolazi da ga opomene i pripreti mu produžavanjem kazne. Gruja zatiče Nađu uplakanu, a ona mu odgovara da se zaljubila u majora Markovića, ali da on ima suprugu koja je novinarka. Kad ju je pozvao mobilnim telefonom, Aleksandra mu je odbrusila ne znajući da ju je pozvao Stošić. Tokom odlaska po meso za vojsku, Bugi svraća kod Rije i njenog sina, a Gruju Mara odvodi u špajz gde započinju prvo vođenje ljubavi, ali ih u tome prekida dolazak njenog oca. Pri povratku u kasarnu, nastao je mali nesporazum između Gruje i potpukovnika Ježa jer je Gruja ostao samo u boksericama u džipu jer je uniformu dao Burazeru da mu ušije. Kasnije, društvo preko Gvozdena odlazi u tajnu posetu Iki tokom koje su on i Anđela priznali jedno drugom šta osećaju. Šaša se upisala na časove plesa kod Mirka i Violete kako bi sprovela svoj plan da vrati Mirka sebi u delo. Glumac govori reditelju da se zaljubio u Zimče.

Uloge tumače: Bojan Perić, Branko Janković, Slaven Došlo, Tijana Pečenčić, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Gordana Paunović, Jovan Jovanović, Jovana Belović, Dragana Dabović, Tamara Dratičević, Radivoje Bukvić, Gordan Kičić, Viktor Savić i mnogi drugi.
Režija Dejan Zečević, scenario Zorica Cvijetić (po priči Gordana Mihića i Bobana Jevtića)

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво