Jutro će promeniti sve, 30. i 31. spojene

Priča izbegava kliše u predstavljanju generacijskih tema, odlikuje se specifičnom emotivnošću i sofisticiranim humorom. Preko borbe sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju. Prati život četvoro tridesetogodišnjaka kroz period od godinu dana.

Ljuba pokušava da se približi Ivoni, i da bude što prisutniji u njenom životu. On se zaista menja. Saša prihvata dodatne obaveze u "Depadansu", kako bi pokazala Dini svoju odgovornost i radnu posvećenost. Anđeli postaje sve sumnjiviji status novog kolege Mladena Dimitrijevića, koji "tiho" preuzima njene poslove na fakultetu.

Saša odlučuje da se suoči sa Filipom, koga već dugo izbegava, i da pokuša nekako da izgladi odnos sa njim. Anđela odlazi kod svog profesora Ćirića, da mu se požali na, za sebe nepovoljan, razvoj događaja na fakultetu. U međuvremenu, dobija jednu neprijatnu informaciju.

Uloge tumače Nebojša Dugalić, Andrija Kuzmanović, Anita Mančić, Nikola Rakočević, Isidora Simijonović i Jovana Stojiljković.

Scenaristi Maja Pelević, Dimitrije Kokanović, Milan Marković Matis, Boris Grurović i Filip Vujošević.

Režija Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво