Vojna akademija, 15. epizoda

„Vojna akademija“ je serija premijerno emitovana na RTS 1 2012. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Klisura dobija preko potrebnu podršku od svih, a najviše od svoje Šašvari. Ona će ga upoznati sa roditeljima i svojim prijateljicama iz mladosti. I Stošić će pokušati da pomogne Klisuri i njegovoj porodici preko svog moćnog oca. Njegova ljubav prema Leli toliko menja, da će joj čak i otvoreno izjaviti ljubav. Još otvoreniji biće kapetan Žarač kada bude zaprosio Šeki usred trpezarije pune kadeta. Nadica i Džaković su u zategnutim odnosima; ona će sakriti od njega zastrašujuće saznanje o svome zdravlju. Profesor Vilotić i dalje dovodi kadete do propasti. Ovoga puta jedan kadet će završiti u zatvoru, a Laki biće takođe na putu da nastrada. Opasnost sasvim druge vrste vreba Lelu.

Uloge tumače: Radovan Vujović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ana Stanić, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović i drugi.
Režija Dejan Zečević, scenario Gordan Mihić