Читај ми!

Sumnjiva lica, 9. i 10. spojene drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Nakon uzbudljivih peripetija oko dementnog ministra, deluje kao da je kriza u stranci, odlaskom Sivkovića, konačno rešena. Ipak, u javnosti se uveliko nagađa ko će biti novi ministar. Ljiljana na ovoj političkoj poziciji vidi samo jednu osobu - svog sina Milorada, dok istovremeno Velja ulaže ozbiljne napore da Milorad napreduje u karijeri.

I dok muškarci vode posao, žene uviđaju da se moraju izboriti za bolju poziciju u društvu.
I Cvijovići i Velja sve nade polažu u Miloradovu političku karijeru, ali on, još uvek, ne uspeva sasvim da se snađe i izađe na kraj sa stranačkim dužnostima. Njegova desna ruka Olja, trudi se da mu pomogne i reši svaki problem koji iskrsne na poslu, međutim ubrzo uviđa da u kancelariji vlada mizoginija, te da se njena vrednost često zanemaruje, samo zato što je žena.
Sanja želi da svoju borbu za ravnopravnost polova podigne na viši nivo - osnivanjem sopstvenog pokreta.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Branka Katić, Marta Bjelica, Marko Gvero, Jelena Rakočević, Vanja Ejdus, Milena Predić, Zinaida Dedakin, Olivera Viktorović, Isidora Minić, Stela Ćetković, Anika Grujić, Bojan Veljović
Reditelj: Dušan Milić
Scenarista: Petar Mihajlović

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се