Читај ми!

Sumnjiva lica, 29. i 30. epizoda, spojene, 1.ciklus

Serija „Sumnjiva lica“ inspirisana je komedijama Branislava Nušića „Dr“, „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Aleksa Žunjić i ekipa predvođena Acom Betonom razrađuje operaciju kompromitovanja "revizora-inspektora". Svi zajedno kreću u hotel "Evropu" da ga ulove. Za to vreme u hotelu, Milorad se sprema za odlazak kod Maje i za konačno upoznavanje sa Acom Betonom. Iznenadni dolazak Ace i ekipe u hotel, ubrzaće njegovu odluku da stvari sa Majom istera na čistac. Aca Beton i dr Milorad Cvijović se po prvi put sreću i upoznaju.

Aca, Žika i ekipa javljaju ministru da je uhvaćen korumpirani inspektor. Ekipa počinje saslušanje Milorada, koji uporno tvrdi da je u pitanju zabuna ali oni nastavljaju da ga maltretiraju odlučni da ga se reše po svaku cenu. Kada Miloradovo saslušanje prekine Marica, a ubrzo zatim Maja i Anđa, Aci Betonu postaje očigledno da je sasvim promašio metu.

U glavnim ulogama: Nikola Rakočević, Branislav Lečić, Gordan Kičić, Mladen Sovilj, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Sloboda Ninković, Boris Milivojević, Vlasta Velisavljević, Jovana Gavrilović, Maja Šuša, Vlada Dujović, Katarina Gojković, Branko Janković, Duško Radović, Bora Nenić i mnogi drugi.
Scenarista: Petar Mihajlović, saradnik na scenariju: Boban Jevtić
Reditelj: Goran Stanković

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара