Читај ми!

Sumnjiva lica, 23. i 24. epizoda spojene, 1. ciklus

Serija „Sumnjiva lica“ inspirisana je komedijama Branislava Nušića „Dr“, „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Milorad i Maja su se sklonili iz Beograda u Majino rodno mesto. Dok Maju roditelji drže zatvorenu u kući, bez mobilnog i bilo kakvog kontakta sa spoljnim svetom, Milorad se smestio u jedini hotel u varoši da je sačeka. Majin otac, Aca Beton, predsednik opštine i lokalni tajkun, dobija obaveštenje da u njegovu opštinu stiže inspektor za korupciju.

Aca Beton traži pomoć od svog savetnika dr Puzigaće, neuračunljivog hipohondra, kako da izbegne "inspektora-revizora"? Maja šalje svoju najbolju drugaricu Suzanu da pronađe Milorada i prenesu mu da je drže zaključanu u sopstvenoj kući. Milorada posećuje Marica, ćerka vlasnika hotela "Evropa". Njih dvoje se brzo sprijatelje.

U glavnim ulogama: Nikola Rakočević, Branislav Lečić, Gordan Kičić, Mladen Sovilj, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Sloboda Ninković, Boris Milivojević, Vlasta Velisavljević, Jovana Gavrilović, Maja Šuša, Vlada Dujović, Katarina Gojković, Branko Janković, Duško Radović, Bora Nenić i mnogi drugi.
Scenarista: Petar Mihajlović, saradnik na scenariju: Boban Jevtić
Reditelj: Goran Stanković

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво