Читај ми!

Biser Bojane, 7. ep. 2. Sezona

U romantičnoj akcionoj komediji Biser Bojane – druga sezona – sledi nastavak avantura dobro znanih junaka Đorđa Popovića, njegovog oca Nikole, tetke Zorke, inspektora Rajka i njegove kćerke Lole, Matije, Sandre, Đovanija. Ekipi se pridružila i inspektorka Čarna koja unosi dosta nemira među kriminalce ali i policajce, jer je ona beskompromisna u nameri da što savesnije obavlja svoj posao.

Inspektor Rajko otkrio je krijumčare kokaina prerušene u seljake. Oni su pucali na inspektora Rajka i njegove kole. Među napadačima je i Đovani, Nikolin sestrić. Kriminalac Matija je pobesneo zbog akcije inspektora Rajka, jer je droga koju je policija našla pripadala kriminalcima mnogo opasnijim od njega. Kriminalci traže Rajkovu slabu tačku i zaključuju da je to njegova kćerka Lola.

Glavne uloge igraju Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Mima Karadžić, Sloboda Mićalović, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Jovana Gavrilović i Miona Marković. Reditelj Milan Karadžić, scenaristkinje Milica Jevtić i Milena Depolo

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво