Jutro će promeniti sve, 7-39

Priča izbegava kliše u predstavljanju generacijskih tema, odlikuje se specifičnom emotivnošću i sofisticiranim humorom. Preko borbe sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju. Prati život četvoro tridesetogodišnjaka kroz period od godinu dana.

Anđela se budi u Zigijevom stanu. Filip odlazi kod Jakše, svog agorafobičnom druga programera, koji živi u podrumu i bavi se sumnjivim poslovima. Ljuba, svestan da mu treba uduban život i topla postelja, odlučuje da na sve načine Ivoni pokaže da se promenio i da je nov čovek. Saša je suočena sa novom katastrofom, jer pored toga što majci ne može da vrati novac, mora i da plati kaznu a gazda lokala joj preti izbacivanjem.

Uloge tumače Nebojša Dugalić, Andrija Kuzmanović, Anita Mančić, Nikola Rakočević, Isidora Simijonović i Jovana Stojiljković. Scenaristi Maja Pelević, Dimitrije Kokanović, Milan Marković Matis, Boris Grurović i Filip Vujošević. Režija Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović.