Sumnjiva lica,10 -42

Dokle dosežu ambicije porodice Cvijović – tema je druge sezone serije „Sumnjiva lica“. U društveno-političkom usponu čuvene familije i dalje glavnu ulogu ima Milorad Cvijović koji ulazi u političke vode. Nedovoljno odlučan i spreman da preokrene svoj život i počne iznova, on pokušava na sve načine da obuzda majku Ljiljanu i oca Životu, koji njegovu karijeru koriste za lični napredak. Ministarska pozicija mu nikada nije bila bliža, ali je pred njim sada veliko pitanje da li takav život zaista želi. Serija „Sumnjiva lica“ je snimljena po čuvenim delima komediografa Branislava Nušića-“Dr“, „Mister dolar“,“Sumnjivo lice“,“Narodni poslanik“ i „Vlast“. Režiju potpisuju Milan Konjević, Darko Lungulov kao i dvojica reditelja debitanata Goran Stanković i Vladimir Tagić, a scenaristi su Dušan Milić, Petar Mihajlović, Slobodan Obradović, Boban Jevtić i Milena Depolo.

Cvijovići i Velja angažuju se oko Miloradove političke karijere, ali on još uvek ne uspeva da se snađe i izađe na kraj sa svim dužnostima u stranci. Olja se trudi da mu pomogne, ali uviđa da se njen rad zanemaruje samo zato što je žena. Sanja želi da borbu za ravnopravnost polova podigne na viši nivo. Osniva pokret i traži pomoć profesionalca. U kuću Cvijovića dolaze osnivači i članice Pokreta za okret, koje su fokusirane na život bez muškaraca. Lukovac posećuje Životu i moli ga da mu pomogne da se pomiri sa Sanjom.

Uloge tumače Nikola Rakočević, Boris Isaković, Anđelika Simić, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Slobodan Boda Ninković, Branka Katić, Boris Milivojević, Miloš Biković, Mirjana Karanović i mnogi drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar