Komšije, 46-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu su i komšije sa kojima ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Bibliotekarka je postavljena na mesto direktorke škole zbog načina da što delotvornije obezbedi ostvarenje sumnjivog nadmetanja. Njen muž je zapravo Kovač, tamošnji tajkun. Mile stalno menja koncept predstave „Sumnjivo lice", ali na kraju, ipak, dolazi u nedoumicu da li da igra Jerotija iako je uporno pokušavao da se ne pojavi na pozornici. Spor sa pripremom predstave postaje još veći kada se ispostavi da nemaju kostime. Čim je stupio na pozornicu, Mile se sa puno zanosa prepustio ulozi.

Reditelj Milutin Mima Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša Ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar