Komšije, 43-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu su i komšije sa kojima ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Milanče je diplomirao na fakultetu i postao inženjer brodogradnje. Rešio je da pronađe ozbiljan posao i došao je kod Mašana i vratio mu deo novca koji je izgubio u poslu sa bitnovčićima. Nadu i Simu zanima ko ih je prijavio policiji. Čombe dolazi kod Jele i traži od nje da mu omogući da se ponovo sretne sa Anči, ali Jela ne pristaje na posredničku ulogu jer smatra da je Čombe nepopravljivi ženskaroš. Ivan je izbacio zastupnicu Margitu iz kuće jer se razočarao zbog njene gramzivosti.

Reditelj Milutin Mima Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar