Komšije, 42-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu su i komšije sa kojima ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Nadu brzo puštaju iz pritvora jer je načelniku gledala u šolju i prorekla budućnost. Ona misli da ne bi trebalo da se dalje bavi uzimanjem novca od gledanja u šolju. Mile ima velikih problema u vezi sa radom na predstavi „Sumnjivo lice" jer je potrebno da se opredeli između savremenog koreografskog pristupa i običajnog za koji se zalažu glumci početničkog pozorišta. Zastupnica Margita je došla kod Ivana i hoće bliže da se upozna sa njim. Nik je došao na predstavljanje kod Mašana, a ispostavilo se da je on, na Ančino iznenađenje, američki vojnik.

Reditelj Milutin Mima Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar