Komšije, 40-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu su i komšije sa kojima ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Soja dolazi kod Mašana u kuću i nudi mu pomoć u sređivanju kuće, ali Mašan se oseća nelagodno zbog njene napadno iskazane pažnje. Anči se sastaje sa mladićem Nikom iz Amerike. On joj predlaže da ide sa njim u Njujork, a njoj se dopada ta zamisao. Soja je odlučila da što duže ostane kod nje ne bi li osvojila Mašana, a to se ne dopada Slađani, ali je sestra ubeđuje tako što joj govori da ona već godinama vodi računa o njenoj ćerki Sunčici.

Reditelj Milutin Mima Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се